Louise Tysk Fd Lamoureux, Uppsala

Lisa Henriksson tog  på en halv säsong, min häst Kalinka des Carrieres från 1,10  hoppning till placering i 1,35 hoppning. Ekipaget har dessutom placeringar i lätt fälttävlan och dressyr.

Lisa har visat mycket gott omdöme och tålamod med Kalinka, en häst vars kapacitet ibland låter sig begränsas av ett uttalat stotemprament och bristande mod.

Under de år Lisa haft det fulla anvsaret för Kalinka har hon aldrig varit sjuk eller halt. Hon har alltid varit i gott hull, välmusklad, välskodd och i bra kondition både psykiskt och fysiskt. Det är med stort ansvar och kärlek Lisa ser till det bästa för de hästar hon har omsorg för och tillgodoser deras individuella behov.

I sin ridning har Lisa en mjukhet och känsla som gör henne till en ryttare utöver det vanliga. Hon vidareutbildar sig kontinuerligt för sveriges bästa tränare i samtliga dicipliner för att utveckla sig själv och kunna ta fram hästens fulla kapacitet.

Jag är djupt tacksam mot Lisa för det fantastiska arbete hon lagt ner på Kalinka, de fina tävlingsresultat de uppnått tillsammans och det goda omhändertagandet av min häst.

Vill du att din häst skall utbildas och tävlas med omdöme och kvalitet, är endast det bästa gott nog, då rekommenderar jag dig varmt att lämna din häst till Lisa Henriksson.

Louise Tysk Fd Lamoureux, hästägare åt Kalinka des Carrieres.

 

Louise Johansson Göteborg

Jag heter Louise och är 16 år. Min häst är ett riktigt märrigt sto på 9 år, hon är riktigt svår riden och det har därför tagit mycket kraft, tid och energi för att få henne minsta steg framåt.

Den tiden jag tränade för Lisa utvecklades jag enormt mycket, och det gjorde även min häst! Från att ta minst en timme att lasta så tog det efter två lastträningar med Lisa endast 15 min att lasta, numera går hon rätt på. Det blev alltså en väldig utdelning för den träningen.

 I ridningen gick det väldigt snabbt framåt i utvecklingen, när jag började träna för Lisa kunde min häst varken gå i form eller hoppa 90 banor felfritt på tävling. Efter bara några veckors träning var det stor skillnad! Efter bara någon månad var vi ute på vår första regionala tävling från att innan bara ha hoppat Clear Rounder och låga klasser på lokala var detta en stor skillnad, men det gick faktiskt oväntat bra!

 Hon fick även mitt självförtroende att stärkas något enormt och hon lyckas ta fram det man behöver träna på, på ett bra sätt så att det fortfarande känns positivt. Träningarna var alltid något man längtade till och man fick alltid ut max av träningarna. När det inte gick bra och det inte heller fungerade när hon försökte hjälpa mig från marken valde vi istället att hon skulle hoppa upp och prova. Det gick därefter mycket bättre och vi fortsatte träningarna.

 Strax efter detta kom de första placeringarna och allting började flyta på. Jag är alltså super nöjd med Lisa. Hon har även hjälpt mig med sadel val, foder m.m.  

 Har ni några frågor till mig angående min träning för Lisa kan ni kontakta mig på louiseejohansson@hotmail.com

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------